Nonno Mio






Choose your language / Choose the language


Nonno Mio


Descendentes de italianos e alemães, a família Andreis buscou, em sua história, receitas de pratos típicos que dessem continuidade a estas duas tradicionais culinárias de décadas. Com uma inspiração assim, foi fácil criar ambientes tão exclusivos quanto o Nonno Mio e o Casarão do Nonno. 

O toque diferenciado do Nonno está em toda a parte. Desde as receitas elaboradas com uma pitada a mais de sabor ao ambiente bem localizado. Mesmo tendo em seus dois endereços características diferenciadas para seus clientes, de acordo com o momento a ser confraternizado, todos os ambientes tem uma coisa em comum. E só poderia ser o bom gosto.

 

37 anos de história, servindo o tradicional Galeto ao Primo Canto, um ótimo e completo Menu À la Carte e filiado à Associação dos restaurantes da Boa Lembrança.




In order to always keep up to date, and bring more and more news to our customers, our team had the opportunity to participate in several works with renowned chefs, such as Luigi Tartari, Rodrigo Oliveira, Manu Buffara, Rolando Vilard, Santiago Maestre (Casa Vigil - El Enemigo - ARG), Nico Navarro (La Caleta - CHI), Marcelo Bettancourt (VIK - URU) and Ricki Motta (Bodega Garzon - URU).

Adeptos a um estilo de gastronomia onde misturamos o clássico e o contemporâneo, com um toque da cozinha italiana, nossa equipe espera levar nossos clientes por uma incrível experiência gastronômica.

 

Nonno Market

Nonno Market


Nossos produtos, para você ser o Chef!


Little Chicken

 
Carvery     85,00
Capeletti soup, radicci and mayonnaise salads (special house recipe without eggs), spaghetti and tortéi pasta (gravy, house sauce, bolognese, four cheese, pesto and garlic and oil), polenta brustolada (on plate ) and the roasting roast chicken. Optional dessert from traditional marmoset with cream or pudding.
 
Executive     45,00
Galet, polenta and spacetail, comes with mixed salad.
 
Galeto a Gremolata     45,00
Galeto with gremolata sauce, rice, sauteed vegetables and accompanies mixed salad.
 
Nonna     90,00
Galeto and tortéi in the sugo sauce, accompanied with mixed salad and mayonnaise (portion for two people)
 
Do Nonno     90,00
Galeto and pasta spaghetti with four cheese sauce, accompanied with mixed salad and mayonnaise (portion for two people).
 
Capeletti soup     35,00
With bread and cheese.
 
Kids Meal     40,00
Rice, beans, potato smile and galeto.
 
Portion of little chicken     30,00
Four pieces of the traditional spring chicken house
 
Portion of polenta     7,00
Six slices of polenta our brustolada
 
mayonnaise portion     10,00
 
Radicci with bacon     15,00

Pastas

(Pasta, fettuccine, spaghetti, mackerel gnocchi, torte and capeletti)


 
Avelino     52,00
tomato sauce, capers, basil and buffalo cheese
Vegetarian
 
Dante Alighieri     49,00
Combination of bolognaise sauces and four cheeses, with fresh mushrooms.
 
Fernando     49,00
Tuscan Sausage Sauce
 
Honorato     52,00
Funghi, curd, cream, parmesan and gorgonzola
Vegetarian
 
Nonno     56,00
Fillet, cottage cheese, cream, parmesan and gorgonzola

Special dishes

(If you are allergic to something, please notify our attendants)


 
Executive     48,00
Galeto, polenta and pasta without gluten, accompanies mixed salad (portion for one person)
Without glutenLactose free
 
Risotto Funghi     60,00
Mixture of Chilean and porcini funghis, in a creamy risotto.
VegetarianWithout gluten

Other Specialties

 
Rib Ravioli     90,00
Artisanal ravioli with rib filling baked for 12h, with gorgonzola cream, caramelized onions and garlic confit
 
Rabbit     65,00
Baked and finalized to the hunter sauce, accompanied by totchio (polenta mole)
 
Lamb palette     140,00
to the wild sauce served with stained potatoes and dough in the butter. (Serves two people)
 
Entrecot au Poivre     49,00
with rustic potatoes
Grilled fillet     56,00
accompanied by Biro-Biro rice and with option of sauce four cheeses or funghi on the filet.
 
Steak Parmigiana     110,00
breaded, oven-baked with sugo sauce, accompanied with red potatoes and rice. (Serves two people)
 
Tilapia     56,00
Covered with rolled and toasted almonds, accompanied by broccoli rice.

Tickets / Snacks

 
Potato Dumpling     38,00
(Minimum preparation time of 40min)
 
Fried Little chicken     30,00
 
Sausage on Fire     29,00
Chicken soup     22,00
Chicken broth, shredded chicken, rice, potatoes and carrots.
Carpaccio     25,00
Fillet mignon finely chopped, with special seasonings, capers, cucumber, parmesan and arugula.
Salad the Hunter     35,00
Arugula, radicci and American lettuce, topped with shredded rabbit and its sauce.
Nonno salad     35,00
American lettuce, arugula, tomato, palmito and buffalo cheese.
Vegetarian
Charcuterie Board     48,00
Cup, salami, parmesan, buffalo cheese, guava and dried tomato.

Desserts

 
Chocolate cake on mug     12,00
 
Milk Pudding     8,00
 
Sago cream with     7,00
 
tiramissu     15,00
 
Apfelstrudel     15,00
apple pie German style

INFORMATION

Av. Borges de Medeiros 2070

City Center

Gramado - RS


Hours of Operation:

Lunch:

Segunda a sexta : 12h às 14h30min 

Sábados e Domingos: 12h às 15h30min 

Dinner: 

Segunda à sexta: 18h30min às 22h

Sábado: 18h30min às 22h30min

*horários sujeitos a alterações sem aviso prévio



Aceitamos Cartão de Crédito e Débito:

MasterCard, Visa, American Express, Visa Electron, MasterCard Maestro, Elo






Send a message